interieur

15 jaar ervaring

minimaal 3 jaar garantie

altijd binnen 2 dagen opgeleverd

actief in heel nederland

Naast keukenwrappen houden wij ons ook bezig met het vernieuwen van interieur. Hiervoor gebruiken wij speciale toepassingen. Je kunt bij ons terecht voor het wrappen van jouw kozijnen, muurdecoratie, fotobehang of zonwering van jouw ramen.

Foto behang

Wij maken hierbij gebruik van fotobehang wat bij jou op de gewenste muur wordt gelijmd. Dit fotobehang monteren wij naadloos, dus uit 1 stuk op een vlakke muur. Van print tot egaal tot betonlook, jouw muur knalt eruit! Is dit iets voor bij jou in de hal, op de kinderkamer of slaapkamer? Alles is mogelijk!

muurdecoratie

Op zoek naar kwaliteit muurdecoratie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres? Laat jouw favoriete foto’s door ons printen op fotopanelen, perplex platen, hout, aluminium, canvas, alles is mogelijk! Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Kozijnen wrappen

Ben je jouw kunststof kozijnen beu? Passen deze niet meer binnen jouw stijl of is deze verkleurt? Dan is wrappen een goede optie! Het vernieuwen van kozijnen is vaak een greep in de portemonnee en schilderwerk is vaak niet mogelijk. Door jouw kozijnen te laten wrappen zien ze er weer als nieuw uit. Het grootste voordeel: je kunt zelf een kleur kiezen!

zonwering

Zonwerende raamfolie, ook hiervoor kun je bij ons terecht. Deze folie is beschikbaar in veel variaties, maar dit hangt ervan af of je de folie aan de binnenzijde of buitenzijde van het glas wilt laten monteren. Er wordt gekozen voor een buiten gemonteerde folie indien men het meest zonnewarmte werend effect wilt bereiken.

Voor binnen gemonteerde folie wordt gekozen als dit uit kosteneffectief oogpunt aantrekkelijker is of als een langere levensduur gewenst is. Een ander verschil in zonwerende folie is keuze voor een spiegelende of reflecterende folie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.